BEDRIJFSTRAINING

Werknemers zijn in veel bedrijven het belangrijkste element van een succesvolle bedrijfsvoering. Hoe zorgt jouw bedrijf voor zijn werknemers? Hoe zorg je ervoor dat deze belangrijke radartjes blijven draaien, dat ze in elkaar grijpen waar nodig en veerkrachtig reageren als er iets vastloopt?

Samen buiten sporten is een manier om vitaliteit bij je medewerkers, dus mentale en fysieke veerkracht, te bewerkstelligen. Samen lopen is bovendien meer dan fysiek bezig zijn. Het werkt verbindend en biedt de kans om van medewerkers teamspelers te maken.

De meeste prikkels om werknemers te binden zijn beloningen van financiële aard. Onze manier van werken gaat echter over het verbeteren van de gezondheid en het versterken van de verbinding tussen je mensen. Dat loopt goed, dat loopt beter.

De verschillende mogelijkheden voor bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen zijn maatwerk. De vraag vanuit een organisatie wordt besproken en aan de hand van de vraag wordt een traject op maat gemaakt.

spectro“Spectro Oss traint met de directie en medewerkers naar de City Run in Oss. Een tiental weken voor aanvang van de werkdag vanuit hun eigen kantoorruimte vertrekken. Samen lopen om samen over de eindstreep te komen.”

Laurens Metternich, Spectro Oss

wihabo-logo“Als sportieve sponsor van de Vestingloop doen we jaarlijks mee aan het Bossche hardloop- en wandelevenement. Marleen heeft er met diverse wandel- en hardloopworkshops voor gezorgd dat onze collega’s fit en gemotiveerd aan de start verschijnen.”

Jorien Joldersma, ADC Wihabo

van tilburg logoSinds 2013 traint Fruntrunners voor Van Tilburg Sport in Nistelrode, klanten en medewerkers worden getraind voor deelname aan de Tilburg Ten Miles.

Van Tilburg Sport

PZH-logoIn samenwerking met Marieke Borkus (Bedrijfshelden) en Mirjam Molenaar (de Samenwerkplaats) heeft Fruntrunners een jaar lang gewerkt aan een aantal trainingen voor de organisatie Provincie Zuid-Holland. Hieronder een fragment uit een interview naar aanleiding van deze trainingen.

“Wat ik heel erg bijzonder vond was de eindstreep. We hebben besloten om met zijn allen in een middag de hele omtrek van de provincie Zuid-Holland te lopen. Dit werd echt als team georganiseerd. Iedereen kon kiezen voor wandelen of hardlopen. Sommigen zijn fysiek beperkt, dus die droegen bij door bijvoorbeeld langs het parcours te staan met drinken of waterijsjes.”

Sander Molegraaf, Provincie Zuid-Holland

NEEM CONTACT OP

Bedrijfstraining op maat.

Vul onderstaand formulier in en zet de eerste stap om jouw doelen te bereiken. Bellen mag natuurlijk ook!

    Waar gaat je interesse naar uit?

    Fruntrunners

    ’t Dorp 108a, 5384 MD Heesch

    info@fruntrunners.nl
    06 – 12574829