GROEPSTRAINING

Wij zien steeds meer Fruntrunners positiever door het leven lopen, dat kan geen toeval zijn.

Hardlopen of wandelen doe je vanuit een persoonlijke drijfveer, en elke stap zet je helemaal zelf. Bij Fruntrunners trainen we echter graag samen, lopen we met elkaar. Dat brengt plezier, geeft steun en verhoogt de motivatie. Bij ons mag je maatwerk verwachten, terwijl je traint in groepsverband.

Vanuit je eigen startpunt kun je bij ons werken aan een persoonlijke doelstelling. Je grenzen verleggen, op een gecontroleerde manier en met aandacht voor preventie van blessures, om een leven lang te kunnen lopen. De voldoening die je daaruit haalt is helemaal aan jezelf te danken, de ervaringen zijn gedeeld, want bij Fruntrunners weten we allemaal hoe ’t voelt.

Trainingsmomenten zijn woensdagochtend, woensdagavond, donderdagvond en zondagochtend.

Vrijdagochtend traint een groep hardlopers met wisselende belastbaarheid. Het herstellen van blessures, van kanker of trainen met een beperkt energieniveau staat hier centraal, daarbinnen loopt ieder zijn/haar eigen training.

De groepen kennen een verschillende trainingsduur, tussen 60 en 75 minuten.

Op zondagochtend en donderdagavond is er training voor sportief wandelen. Hierin wordt getraind op tempo en op verschillende ondergronden.

Woensdagochtend: dit is een trainingsgroep voor wat oudere lopers. De trainingsduur is 60 minuten, er is veel ruimte voor oefeningen gericht op souplesse en kracht. Het lopen met een rollator is geen belemmering.

Wil jij op een verantwoorde, gezonde manier jouw loopvermogen opbouwen of uitbreiden? We helpen je graag! Je mag rekenen op warme betrokkenheid en deskundigheid op basis waarvan jouw traject wordt afgestemd op jouw belastbaarheid en persoonlijke uitdagingen.

We beginnen een individueel traject met het opstellen van een realistisch doel. Doelen binnen individuele trajecten kunnen variëren van het kunnen uitlopen van de plaatselijke wandeldriedaagse tot het verantwoord toewerken naar een marathon. We bepalen samen hoe de weg daar naartoe eruit gaat zien. Van ons mag je verwachten dat we met je meelopen, dat we adviseren en je trainingsprogramma bijstellen waar nodig, dat we je steunen en stutten. En uiteindelijk doe je het zelf, maar niet alleen.

De persoonlijke begeleiding bij trainingen kan het verschil maken.
Tussen doorgaan en stoppen.
Tussen groeiend vertrouwen in jezelf en tobben.
Tussen geblesseerd achterblijven en een loper voor het leven worden.

Trailtraining: een keer per maand, op zaterdagochtend, is er een trailtraining. Deze duurt 75-90 minuten en de locatie wisselt elke drie maanden. Herperduin en de Vlagheide zijn favoriet, één keer per jaar gaan we naar de N70 in Nijmegen.

Lange afstand: deze groep traint naar een halve of hele marathon. Er wordt getraind op schema, er is een wekelijkse groepstraining en er is aandacht voor voeding. Er zijn twee vaste trainers betrokken die per deelnemer trainingsdata analyseren en bespreken. Voorafgaand aan evenementen wordt er een overleg gepland om de wedstrijden en het loopplan door te nemen.

review
review

MARATHON ROTTERDAM 2024

Samen bewegen naar het ultieme doel op zondag 14 april.

Vul onderstaand formulier in en zet de eerste stap om jouw doelen te bereiken. Bellen mag natuurlijk ook!

    Waar gaat je interesse naar uit?

    Fruntrunners

    ’t Dorp 108a, 5384 MD Heesch

    info@fruntrunners.nl
    06 – 12574829