GROEPSTRAINING

Wij zien steeds meer Fruntrunners positiever door het leven lopen, dat kan geen toeval zijn.

Hardlopen of wandelen doe je vanuit een persoonlijke drijfveer, en elke stap zet je helemaal zelf. Bij Fruntrunners trainen we echter graag samen, lopen we met elkaar. Dat brengt plezier, geeft steun en verhoogt de motivatie. Bij ons mag je maatwerk verwachten, terwijl je traint in groepsverband.

Vanuit je eigen startpunt kun je bij ons werken aan een persoonlijke doelstelling. Je grenzen verleggen, op een gecontroleerde manier en met aandacht voor preventie van blessures. Om vervolgens je leven lang te blijven lopen. De voldoening die je daaruit haalt is helemaal aan jezelf te danken, de ervaringen zijn gedeeld, want bij Fruntrunners weten we allemaal hoe ’t voelt.

Onze groepstrainingen vinden plaats op woensdagochtend, woensdagavond, donderdagvond en zondagochtend.

Op vrijdagochtend traint een groep hardlopers met wisselende belastbaarheid. Het herstellen van blessures, van kanker of trainen met een beperkt energieniveau staat hier centraal, daarbinnen loopt ieder zijn/haar eigen training.

De groepen kennen een verschillende trainingsduur, tussen 60 en 75 minuten.

De kosten voor deelname aan de groepstrainingen zijn 24 euro per maand. Je kunt onbeperkt aansluiten.

Trailtraining: een keer per maand, op zaterdagochtend, is er een trailtraining. Deze duurt 75-90 minuten en de locatie wisselt elke drie maanden. Herperduin en de Vlagheide zijn favoriet, één keer per jaar gaan we naar de N70 in Nijmegen.

Lange afstand: deze groep traint naar een halve of hele marathon. Er wordt getraind op schema, er is een wekelijkse groepstraining en er is aandacht voor voeding. Er zijn twee vaste trainers betrokken die per deelnemer trainingsdata analyseren en bespreken. Voorafgaand aan evenementen wordt er een overleg gepland om de wedstrijden en het loopplan door te nemen.

De kosten voor deelname aan de lange afstandstrainingen zijn 69 euro per maand. Je kunt onbeperkt aansluiten.

Op zondagochtend en donderdagavond is er training voor sportief wandelen. De afstand die we lopen is ondergeschikt, er is veel afwisseling in tempo en het lopen op verharde en onverharde paden maakt je sterker.

Woensdagochtend: dit is een trainingsgroep voor wat oudere lopers. De trainingsduur is 60 minuten, er is veel ruimte voor oefeningen gericht op souplesse en kracht. Het lopen met een rollator is geen belemmering.

De kosten voor deelname aan de groepstrainingen zijn 24 euro per maand. Je kunt onbeperkt aansluiten.

Heb je een sportief doel voor ogen wil je daarvoor ondersteuning van een gekwalificeerde trainer? Dan kunnen wij je ondersteunen met een aantal trainingen, op maat gemaakt. We bieden ondersteunende schema’s en werken aan houding en looptechniek.

We beginnen een individueel traject met het bespreken van het door jou opgestelde doel. We hebben ervaring  met een breed spectrum aan wensen: het kunnen uitlopen van de plaatselijke wandeldriedaagse tot het verantwoord toewerken naar een marathon. We bepalen samen hoe de weg daar naartoe eruit gaat zien. Van ons mag je verwachten dat we met je meelopen, dat we adviseren en je trainingsprogramma bijstellen waar nodig. En uiteindelijk doe je het zelf, maar niet alleen.

De persoonlijke begeleiding bij trainingen kan het verschil maken.
Tussen doorgaan en stoppen.
Tussen groeiend vertrouwen in jezelf en tobben.
Tussen geblesseerd achterblijven en een loper voor het leven worden.

De kosten voor individuele begeleiding zijn afhankelijk van de vraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

floor

NEEM CONTACT OP

Wil jij een Fruntrunner worden? Informeer naar de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in en zet de eerste stap om jouw doelen te bereiken. Bellen mag natuurlijk ook!

    Waar gaat je interesse naar uit?

    Fruntrunners

    ’t Dorp 108a, 5384 MD Heesch

    info@fruntrunners.nl
    06 – 12574829