RUNNINGTHERAPIE

Duursporten en met name hardlopen hebben een gunstig effect op stemming en mentale gezondheid. Om die reden wordt runningtherapie ingezet bij onder andere burn-out, depressieve klachten en angst-/stressklachten.

Bij Fruntrunners bieden we runningtherapie-trajecten aan, waarbij we deskundigheid op het gebied van trainingsleer, blessurepreventie en belastbaarheid inzetten. Op die manier helpen we jou om op een verantwoorde manier je loopvermogen uit te breiden. We richten onze trainingen in op het ervaren van sportieve vooruitgang vanaf de eerste training. Geen geploeter in je eentje, maar samen naar buiten om van binnen te veranderen.

Wij hebben ervaring met het bieden van runningtherapie bij psychische klachten, lichamelijke ziekte zoals herstel van of voorbereiding op de behandeling van kanker, en revalidatie. Je mag rekenen op onze warme betrokkenheid en we zijn laagdrempelig in contact. Een traject runningtherapie loopt gemiddeld zes maanden.

Een traject runningtherapie omvat 10 trainingen van gemiddeld 60 minuten. Wekelijks een schema voor je eigen trainingen, onbeperkt aansluiten bij een groepstraining (indien gewenst) tot einde traject. De kosten bedragen 695 euro.

Trajecten kunnen ook op maat gemaakt worden aangeboden. Neem hiervoor contact met ons op.

Runningtherapie gecombineerd met een psychologisch traject

De samenwerking met Ellen Frunt (praktijk voor neuropsychologie) maakt dat er korte lijnen lopen tussen bewegen en psychologische behandeling. Indien gewenst kunnen beide disciplines worden ingezet.

Meer informatie? Neem contact op.

leon
lisette

NEEM CONTACT OP

Heb je interesse in runningtherapie?

Vul onderstaand formulier in en zet de eerste stap om jouw doelen te bereiken. Bellen mag natuurlijk ook!

    Waar gaat je interesse naar uit?

    Fruntrunners

    ’t Dorp 108a, 5384 MD Heesch

    info@fruntrunners.nl
    06 – 12574829