Wil jij beginnen met hardlopen maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Wij weten er alles van, je bent van harte welkom. In deze training leer je alles over een goede warming up, er is een gedoseerde opbouw waarbij iedereen op eigen tempo loopt en aan het einde van de training staat een cooling down op het programma. Je ontvangt wekelijks een training per mail die je alleen, met andere starters of op woensdagavond bij de Fruntrunners groepstraining kunt lopen.

We beëindigen de startersgroep met een afsluitend loopje en dit jaar hebben we gekozen voor de Maasdijk. Samen met andere starters en doorgewinterde Fruntrunners doen we mee aan dit mooie regionale event. Mocht je dan niet kunnen aansluiten dan is dat ook geen probleem, dan organiseren we iets anders voor je.

Van Tilburg Sport sponsort de startnummers voor de Maasdijk én een Fruntrunners blauw shirt zodat je straks op de Maasdijk loopt te shinen. Daarnaast zullen we een aantal keren de training starten vanaf Van Tilburg Sport waar na de training koffie, thee of water wacht.

Nog even alles op een rijtje:
Aanvang startersgroep: zaterdag 13 april.
Tijdstip gezamenlijke training: zaterdag 08:30-09:30/09:40 uur.
Locatie: Strijbosch Nistelrode óf Van Tilburg Sport.
Tijdstip optionele training: woensdag 19:00 uur-20:00 uur.
Duur: 10 weken.
Kosten: 115 euro.

Via het contactformulier kun je je aanmelden of meer informatie opvragen. floor